ΟΛΕΣ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Τα πιο ελκυστικά φασολάκια που έχεις ποτέ δοκιμάσει. Μια γκουρμέ και πρωτότυπη εκτέλεση που θα χορτάσει σώμα και πνεύμα.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Ταπεινές πατάτες με αριστοκρατικό λάδι τρούφας για ένα συνοδευτικό που θα σου μείνει αξέχαστο. Γιατί η μαγειρική χρειάζεται πάνω από όλα... φαντασία!
ADORO TIPS
“
Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου! ”
“
Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες! ”
“
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%! ”
“
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά. ”
“
Δένει υπέροχα και με το κρέας! ”
“
Έχει πλούσια γεύση και υφή.. ”
“
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί. ”