Συνταγές των Chef
ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΛΕΣ

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΦΕΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ένα είναι σίγουρο! Αυτή είναι η ιδανική συνταγή για να αγαπήσεις τα σπαράγγια. Ένα υπέροχα χυλωμένο ριζότο με ολόκληρα κομμάτια φέτας και χαρακτηριστική γεύση που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη.

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Όλη η γεύση σε ένα πιάτο! Ένα πολύ γευστικό ριζότο που όταν το δοκιμάσεις θα νιώσεις απλά...τυχερός.

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.
Δένει υπέροχα και με το κρέας!
Έχει πλούσια γεύση και υφή..
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί.