Συνταγές των Chef
ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΛΕΣ

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι... περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Καρμπονάρα χωρίς τύψεις γίνεται; Με τα 15% λιπαρά της Adoro per pasta μπορείς να γευτείς την κλασική αγαπημένη σου συνταγή σε μια εναλλακτική, που φροντίζει τη σιλουέτα σου.

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα βότανα, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το ζωμό και τον αφήνουμε να πάρει βράση.

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΟΛΟΜΟ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τα μακαρόνια με σολομό είναι από τις πιο γευστικές και μοναδικές συνταγές που μπορείς να δοκιμάσεις. Εδώ, δένουν αρμονικά με την κρέμα γάλακτος και αρωματίζονται διακριτικά από το σχοινόπρασο.

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια εναλλακτική για το αγαπημένο αυτό ζυμαρικό που θα θες να μαγειρεύεις ξανά και ξανά. Ένα λαχταριστό και ταυτόχρονα υγιεινό γεύμα που θα κάνει όλο το τραπέζι να βγάζει επιφωνήματα θαυμασμού

ΠΕΝΝΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ

Μια λαχταριστή μακαρονάδα για τους λάτρεις των μυρωδικών! Το καβουρδισμένο σουσάμι εξάπτει τη φαντασία και η κρέμα γάλακτος απογειώνει τη γεύση.

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Tα μανιτάρια και το αμύγδαλο αγκαλιάζουν ιδανικά τα ριγκατόνι και το λευκό κρασί έρχεται να ολοκληρώσει την πανδαισία των γεύσεων. Τι περιμένεις; Δοκίμασέ την σήμερα!

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛ ΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια κλασική μακαρονάδα, μια σίγουρη επιτυχία πάνω σε ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό που αναδεικνύει και την πιο απλή γεύση.

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων, σε ένα πιάτο που φωνάζει Ιταλία και ταξιδεύεις τις αισθήσεις. Φτιάχνεται πανεύκολα και ενθουσιάζει ποικιλοτρόπως!

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.
Δένει υπέροχα και με το κρέας!
Έχει πλούσια γεύση και υφή..
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί.