ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
25'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο τορτελίνια (300γρ.)
- 200ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 καρότα τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- 1 κ.σ. αποξηραμένα βότανα (βασιλικό, ματζουράνα, ρίγανη, δεντρολίβανο και θυμάρι)
- 4 κούπες ζωμό λαχανικών
- 200γρ. νεαρό σπανάκι ή σέσκουλα
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα βότανα, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με τον ζωμό και τον αφήνουμε να πάρει βράση.
Ρίχνουμε τα τορτελίνια, το σπανάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 6 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια.
Ρίχνουμε τη μισή κρέμα και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σούπα.
Αφήνουμε τη σούπα 5 λεπτά για να δέσουν όλα τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως. Περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος.