ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
25'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο τορτελίνια (300γρ.)
  • 200ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 καρότα τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • 1 κ.σ. αποξηραμένα βότανα (βασιλικό, ματζουράνα, ρίγανη, δεντρολίβανο και θυμάρι)
  • 4 κούπες ζωμό λαχανικών
  • 200γρ. νεαρό σπανάκι ή σέσκουλα
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα βότανα, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με τον ζωμό και τον αφήνουμε να πάρει βράση.

Ρίχνουμε τα τορτελίνια, το σπανάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 6 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια.

Ρίχνουμε τη μισή κρέμα και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σούπα.

Αφήνουμε τη σούπα 5 λεπτά για να δέσουν όλα τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως. Περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Tα μανιτάρια και το αμύγδαλο αγκαλιάζουν ιδανικά τα ριγκατόνι και το λευκό κρασί έρχεται να ολοκληρώσει την πανδαισία των γεύσεων. Τι περιμένεις; Δοκίμασέ την σήμερα!

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛ ΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια κλασική μακαρονάδα, μια σίγουρη επιτυχία πάνω σε ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό που αναδεικνύει και την πιο απλή γεύση.

ADORO TIPS

Έχει πλούσια γεύση και υφή..