RIGATONI PULCINELLA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
15'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. rigatoni
- 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
- ½ κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
- 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Σε μία κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και το μπέικον. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα,το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 4 περίπου λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα rigatoni, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε με τον μαϊντανό.