FETTUCCINE ALFREDO ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
10'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. fettuccine
- 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
- 200 γρ. βούτυρο αγελάδος φρέσκο
- 200 γρ. παρμεζάνα παλαιωμένη τριμμένη
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει σιγά-σιγά (να πυκνώσει). Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο. Την ίδια στιγμή, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, προσθέτοντας λίγο από το νερό όπου είχαν βράσει. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και σοτάρουμε τα μακαρόνια μέχρι να λιώσει και να γίνει μια κρέμα.