FETTUCCINE ALFREDO ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
10'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. fettuccine
  • 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • 200 γρ. βούτυρο αγελάδος φρέσκο
  • 200 γρ. παρμεζάνα παλαιωμένη τριμμένη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει σιγά-σιγά (να πυκνώσει). Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο. Την ίδια στιγμή, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, προσθέτοντας λίγο από το νερό όπου είχαν βράσει. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και σοτάρουμε τα μακαρόνια μέχρι να λιώσει και να γίνει μια κρέμα.

 

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

RIGATONI PULCINELLA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η πιο απλή συνταγή μεταμορφώνεται σε gourmet, όταν γίνεται σωστά. Δεν χρειάζεται να είσαι σεφ, απλώς να επιλέξεις τη σωστή κρέμα...γάλακτος. Δες πώς ένα πιάτο Rigatoni Pulcinella θα σε κάνει να πεις “Adoro”.

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ KAI ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχεις χρόνο, δεν έχεις μεγάλο budget, δεν έχεις... περιθώριο για ρίσκο. Άρα τι καλύτερο από ένα απολαυστικό πιάτο με εγγυημένο αποτέλεσμα; Κανελόνια με Σπανάκι και Adoro Per Pasta.

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!