ΧΟΙΡΙΝΟ ALLA VALDOSTANA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
3
ΥΛΙΚΑ
- 4 λεπτές φέτες χοιρινό χωρίς κόκκαλο (κόντρα)
- 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Λίγο αλεύρι
- 80 γρ. gouda
- 4 φέτες ζαμπόν
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλευρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό. Στη συνέχεια, το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το βάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ, τοποθετώντας τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Το καλύπτουμε από πάνω με το ζαμπόν. Σε μία μικρή κατσαρόλα, λιώνουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ζαμπόν. Ψήνουμε στο grill για λίγα λεπτά και σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.