ΠΕΝΝΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
15'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
1

ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. ζυμαρικά πένες
  • 100ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 200γρ. σπανάκι φύλλα πλυμένο χοντροκομμένο
  • ½ ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
  • 150γρ. φέτα θρυμματισμένη + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
  • Λίγο σουσάμι λευκό και μαύρο καβουρδισμένο για το σερβίρισμα
  • Αλάτι – πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε, κρατάμε λίγο από το ζουμί, λαδώνουμε ελαφρώς και τα κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.

Ρίχνουμε το σπανάκι, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, μέχρι και αυτά να μαραθούν.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη κρέμα γάλακτος, τη μισή φέτα, λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε για 2 – 3 λεπτά στη φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρουμε αμέσως τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με λίγη ακόμα θρυμματισμένη φέτα και λευκό σουσάμι.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Tα μανιτάρια και το αμύγδαλο αγκαλιάζουν ιδανικά τα ριγκατόνι και το λευκό κρασί έρχεται να ολοκληρώσει την πανδαισία των γεύσεων. Τι περιμένεις; Δοκίμασέ την σήμερα!

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Καρμπονάρα χωρίς τύψεις γίνεται; Με τα 15% λιπαρά της Adoro per pasta μπορείς να γευτείς την κλασική αγαπημένη σου συνταγή σε μια εναλλακτική, που φροντίζει τη σιλουέτα σου.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.